This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

Clomifen pret farmacie

clomifen comanda online
clomifen comanda online

Acest articol a apărut prima oară pe Ginecomastia.ro

Citratul de Clomifen este o substanță activă ce se găsește în unele medicamentele folosite în încercarea de a trata ginecomastia ( sânii măriți la bărbați). O să vorbim în rândurile de mai jos despre cum acționează un astfel de medicament și cum te poate ajuta.

Advertisement

Substanțele de acest tip au fost folosite în general la femei pentru a trata diverse afecțiuni legate de ovulație, probleme legate de glande și alte probleme similare.

Mai nou, unii medici au testat citratul de clomifen și pe bărbații care suferă de ginecomastie. Cele mai multe tratamente fiind aplicate în cazul ginecomastiei unilaterale la barbat care apare de obicei pe partea stângă a pieptului fără un motiv anume.

Advertisement

La bărbați, această substanță stimulează glanda pituitară care la rândul ei va stimula producerea de hormoni masculini. După cum vezi, clomifenul are un rol clar – blochează hormonii feminini și stimulează producerea hormonilor bărbătești. Din aceasta cauză a fost inclus în tratamentul cu medicamente pentru ginecomastia și este des recomandat de unii medici de specialitate.

EFICIENTA CLOMIFENULUI

Sursele online ne arată rezultatele obținute în tratamentele cu clomifen la bărbați. Am ales să discutăm puțin despre două testări efectuate în SUA pe pacienți ce sufereau de ginecomastie și alte probleme hormonale.

Advertisement

Clomifen a fost administrat unui grup de 12 pacienți tineri în acest studiu. Doar la 5 dintre ei s-a redus circumferința sânului cu aproximativ 20%. La restul de 7 pacienți nu s-au remarcat schimbări ale mărimii sânilor.

Majoritatea tinerilor sufereau de ginecomastia la pubertate, așa că rezultatele sunt cumva subiective și nu pot fi generalizate. Totuși, remarcăm că medicamentul a acționat direct pentru reducerea sânilor la bărbați.

Advertisement

Mai mult, efectele adverse sunt mai problematice decât la alte medicamente. Se discută pe site-urile medicale despre astenie, căderea parului, stare de slăbiciune și multe altele care afectează calitatea vieții de zi cu zi.

Nu am putut afla cauza dar Clostilbegyt 50 mg și toate variantele sale se afla pe lista cu produse retrase de pe piață începând cu data 01.01.2019. De asemenea a fost eliminat din CaNaMed și din Catalogul Public al prețurilor la medicamente.

Advertisement

Ai putea încerca un medicament natural și cu mai puține efecte adverse, și aici vorbesc despre unele pastile mult mai eficiente. Dacă te întrebi cum sa scap de ginecomastie și de sânii masculini aș spune cu ajutorul lui Gynectrol deoarece acționează direct asupra celulelor de grăsime de pe sâni, reducând aspectul neplăcut cauzat de ginecomastie.

Față de produsele cu citrat clomifen, Gynectrol conține doar substanțe naturale. Dintre ele enumăr: ceai verde, cofeină și extract de guggul. Produsul se poate comanda cu ușurință online cu 20% reducere și ai transport gratuit.

Share This Story

Get our newsletter