This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

Cost operatie ginecomastie

operatie ginecomastie pret bucuresti
operatie ginecomastie pret bucuresti

Acest articol a apărut prima oară pe Ginecomastia.ro

Mamoplastia de reducere este luată în considerare la pacienții cu macromastie sau ginecomastie la barbati de lungă durată. Este luată în considerare și la pacienții la care tratamentul medicamentos al ginecomastiei a eșuat datorită complicațiilor. Cu toate acestea tratamentul medicamentos este cel mai indicat având o rată de succes foarte ridicată eliminând costurile exagerate și durerile oferite de intervenția chirurgicală. De asemenea, operația este luată în considerare din motive estetice (și din motive psihosociale însoțitoare).

Advertisement

O intervenție chirurgicală extensivă poate fi necesară la pacienții cu ginecomastie marcată. Dacă chirurgia este necesară pacienților cu pseudoginecomastie, liposucția poate fi justificată.

Un studiu retrospectiv efectuat de Dmitry Zavlin a constatat că prevalența complicațiilor chirurgiei ginecomastice la pacienții pediatrici și adulți este mică, cu rate de complicații chirurgicale de 30 de zile de 3,9% și, respectiv, 1,9%, și ratele complicațiilor medicale de 30 de zile de 0,0% 0,3%, respectiv.

Advertisement

Un studiu chinez a indicat că mastectomia endoscopică subcutanată, fără excizia pielii, ar putea fi un tratament eficient pentru ginecomastie.

Operația este contraindicata la persoanele care consuma cantități mari de alcool și la consumatorii de droguri. La persoanele cu obezitate operația se va face doar după o scădere considerabila în greutate. In aceste situații acest tratament pentru micsorarea sanilor barbatesti cu ajutorul pastilelor Gynectrol, un supliment de înaltă calitate fabricat în SUA.

AdvertisementShare This Story

Get our newsletter